Nicolas Cage'li Kill Chain Film Konusu, Oyuncuları - Kill Chain Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Ekim 2020 Çarşamba

Nicolas Cage'li Kill Chain Film Konusu, Oyuncuları - Kill Chain Film İncelemesi

Nicolas Cage'li Kill Chain Film Konusu, Oyuncuları - Kill Chain Film İncelemesi
Nicolas Cage'li Kill Chain Film Konusu, Oyuncuları - Kill Chain Film İncelemesi

Başrolünde Nicolas Cage'in yer aldığı Kill Chain filmi konusu nedir? Kill Chain oyuncuları kimlerdir? Anabelle Acosta gibi güzel yıldızın da rol aldığı Kill Chain filmi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında ele aldık.


2019 filmleri arasında yer alan gerilim filmleri türündeki Kill Chain filmi 1 saat 31 dakika sürüyor. Kill Chain yönetmen koltuğunda Ken Sanzel otururken oyuncu kadrosunda ise Anabelle Acosta, Nicolas Cage, Enrico Colantoni, Ryan Kwanten gibi isimler yer alıyor. Abd yapımı filmin senaryosunu Ken Sanzel kaleme alırken yapımcılığını ise Paul Hertzberg üstlenmiştir.


Kill Chain Filmi Oyuncuları

Filmde Arana karakterini Nicolas Cage, The Old Sniper karakterini Enrico Colantoni, Ericson karakterini Ryan Kwanten, The Woman In Red karakterini Anabelle Acosta, The Very Bad Woman karakterini Angie Cepeda, The Curious Assassin karakterini Alimi Ballard, Gigi karakterini Luna Baxter, Gigi's Friend karakterini Jon Mack ve Sanchez karakterini ise Eddie Martinez canlandırmıştır.


Bakınız = Dengesiz (Unhinged) Film Konusu, Oyuncuları - Dengesiz Film İncelemesi


Kill Chain Film Konusu

Arana adındaki bir adam müşterisi olmayan bir otel işletmektedir. Bu otele iki enteresan müşterinin gelmesiyle durumlar oldukça karmaşık bir olay örgüsüne girer. Çünkü Arana, müşterilerin tuhaf davranışlarından şüphelenmiştir ve fazla zaman geçmeden o iki adamın patronlarının elmaslarını çalan kadını aradıklarını anlar. Tabi bu hafif kalırmış gibi bir de otelde kalan bir müşterinin peşine de kiralık katiller düşer. İşler iyice karmaşık bir hal aldığında otelde büyük bir kovalamaca başlar. 


Nicalos Cage gibi bir oyuncunun son zamanlarda oynadığı filmlerin neredeyse çoğu çok vasat düzeyde diyebilirim. Bu filmin büyük bölümünde sıkıntıdan öldüğüm doğrudur. Sonlarına doğru biraz güzelleşiyor olsa da tamamen boş zamanınız varsa izlemenizi tavsiye ederim. Değerlendirecek olursak 10 üzerinden 4 verebilirim, o da sırf bir olay örgüsü olmasından dolayı. Yoksa çok sıkıcı geçen sıradan klasik bir film olmuş. Kill Chain oyuncuları arasında da Nicolas Cage ile Anabelle Acosta gibi oyuncuların olması filmi izleme sebeplerimden bir tanesi oldu. Ayrıca Kill Chain türkçe dublaj izle seçeneğiyle izlemenizi tavsiye etmiyorum. Çünkü dublaj seslendirmesi birçok yerde çok kötü. İşte o neden Kill Chain Türkçe altyazı izle seçeneği ile izlemenizi tavsiye ederim.


İlgili Konular

1- Hep Yek 4 Film Konusu, Oyuncuları - Hep Yek 4: Altan Bela Okuma Film İncelemesi

2- Midway Film Konusu, İncelemesi

3- Seni Hala Görüyorum - I Still See You Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..