Kripto Ödeme Sistemi Initiative Q Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Üye Olunur? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Ekim 2020 Pazartesi

Kripto Ödeme Sistemi Initiative Q Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Üye Olunur?

Kripto Ödeme Sistemi Initiative Q Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Üye Olunur?
Kripto Ödeme Sistemi Initiative Q Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Üye Olunur?

Bitcoin, litecoin ve altcoinler sonrasında şimdi de yeni bir kripto ödeme sistemi dahil oldu. Şuanda pek çok kişinin bilmediği ama yakın zaman patlama yapacağı düşünülen Initiative Q nedir, ne işe yarar? Initiative Q (Girişim Q), gelecek zamanın oldukça değer kazanacak bir ödeme sistemi olarak belirtiliyor. Peki Initiative Q nasıl üye olunur? İşte Initiative Q hakkında merak edilen tüm detayları konumuz içerisinde sizler için hazırladık.


Initiative Q Nedir, Ne İşe Yarar?

Initiative Q kısaca yeni bir ödeme ağı ve dijital para yaratma sistemi olarak adlandırılıyor. Anlaşılan kripto para borsası ilerleyen zamanlarda daha da değer kazanacak gibi. Arkadaşlarınız davet ediyorsunuz ve her arkadaşınız size Q kazandırıyor ve bu da size ödül olarak dönüyor. Yani ne kadar çok alt davet oluşturursanız o kadar Q kazanıyorsunuz.


Bakınız = Bitcoin'e Talep Artmaya Devam Ediyor, Bitcoin Ne Kadar Güvenli?


Şuanda pek tutan bir şey olarak görülmese de ilerleyen zamanlarda trilyonlar değer kazanacağı söyleniyor. Initiative Q ilk ödeme girişimini 1997'de başlatmış sonra ödeme güvenlik alanını yeniden tanımlamış ve 2008 senesinde PayPal tarafından satın alınan bir ödeme güvenlik şirketi olan Fraud Sciences'ı kuran İsrailli girişimci Saar Wilf'in buluşu olduğu belirtiliyor. Ayrıca Initiative Q, Cato Enstitüsü ekonomisti Lawrence H. White tarafından da desteklendiği belirtilmektedir.


Initiative Q Nasıl Üye Olunur?

Üye olmak aslında çok basit. Herhangi bir kimlik belgesi bilgisi vermeden adınız ve e-posta adresiniz ile kayıt olabiliyorsunuz. Tabi burada önemli nokta davetiye ile üye olunabiliyor. Yani sizin üye olabilmeniz için size daha önceden üye olan birinin davetiye yollaması gerekiyor. O davetiye üzerinden üye oluyorsunuz. Üye olduktan sonra sizde davetiye linkleri oluşturup arkadaşlarınıza davetiye göndererek üye olmalarını sağlayabiliyorsunuz.


Davetiye için buraya tıklayınız.


İlgili Konular

1- KriptoPara Bitcoin Satın Alabileceğiniz Güvenilir Siteler

2- New Announcement About 4 Altcoins From Bitmex to its Users!

3- Bitcoin'e Rakip Litecoin Nedir-Litecoin Nasıl Alınır ?


NOT: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Konu içerisinde yazan herhangi bir bilginin doğruluğu konusunda Kurgu Gücü sitesi garanti ve yatırım tavsiyesi vermez. Yapacağınız tüm işlemleri kendi isteğinizle yaptığınızı Kurgu Gücü sitesinin konu içerisinde verdiği bilgilerden doğacak olan hukuksal da dahil olmak üzere sorunlardan sorumlu olmadığını unutmayınız. Yapacağınız her işlemi kendi isteğinizle yaptığınızı ve Kurgu Gücü sitesinin yatırım tavsiyesi vermediğini unutmayınız. Kripto paralar arz ve talep ilişkisine göre hareket ettiği için elinizdeki parayı kaybetme riskinizin olduğunu bilerek hareket etmeniz gerektiğini unutmayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..