Google Fotoğraflar Ücretli ve Sınırlı Depolama Alanı Olacak - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Kasım 2020 Cumartesi

Google Fotoğraflar Ücretli ve Sınırlı Depolama Alanı Olacak

Google Fotoğraflar Ücretli ve Sınırlı Depolama Alanı Olacak
Google Fotoğraflar Ücretli ve Sınırlı Depolama Alanı Olacak

Hepinizin bildiği üzere Google Fotoğraflar ücretsiz olarak kullanılıyor ve sınırsız depolama alanına sahip oluyordu. Fakat Google yaptığı açıklamada Google Fotoğraflar ücretsiz ve sınırsız depolama alanına sahip olmayacak. Peki Google Fotoğraflar ne zaman ücretli olacak? Google Fotoğraflar depolama alanı ne kadar olacak? İşte detaylar konumuz içerisinde.


Bildiğiniz üzere şuanda Google Fotoğraflar, bizlere 16 MP çözünürlükten az olması kaydıyla sınırsız video ve fotoğraf depolama imkanı sunuyor. İşte Google yaptığı açıklama ile 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren ücretsiz hesap kullanıcıları için 16 MP şartı kaldırılıp onun yerine 15 GB sınırlı depolama alanı verileceğini belirtti.


Bakınız = Google Ne Zaman Kuruldu? Google'dan 21. Yaş Gününe Özel Doodle


Google yaptığı açıklamalarda, eğer bir kullanıcı aktif olarak Google Fotoğraflar'ı kullanıyorsa 15 GB'lik alanı doldurması ortalama 3 yıl civarında olduğunu belirtmiştir. Bu doğrultuda da 3 sene sonunda ya kullanıcılar paralı olarak Google One hesabına geçecek ya da kendilerine sunulan 15 GB'lik depolama alanından video ve fotoğraf silerek Google Fotoğraflar'ı kullanmaya devam edecek. Ayrıca bunlar yetmezmiş gibi bir de Google'ın Evraklar ve Dökümanlar gibi çevrimiçi hizmetleri de 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren 15 GB'lik depolama alanında yer kaplamaya başlayacağı belirtilmiştir.


Açıkçası yakında aldığımız nefes içinde para almaya kalkarlarsa şaşırmayın derim. İnsanları önce ücretsiz bir şekilde alıştırıyorlar, bağımlı yapıyorlar ve mecbur kullandırmak zorunda bırakıyorlar, daha sonra da işi paraya çevirip ceplerimizden nasıl para alacaklarını planlıyorlar.. Her neyse, bu konumuzda Google Fotoğraflar ücretli olması beklendiğini duyurduk. Firmadan gelen bilgiler doğrultusunda haber kaynaklarının paylaştığı bilgiler bu şekildedir.


İlgili Konular

1- Google News Kayıt Nasıl Olunur? Google Haberlere Kayıt Olma

2- Türkçe Alfabedeki Harfleri Tek Tek Google'a Yazdık!!

3- Google İlk Sayfada Çıkmak İçin En Doğru 9 SEO Detayı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..