Google Play Protect Nasıl Etkinleştirilir? Play Protect Kapatma - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Kasım 2020 Salı

Google Play Protect Nasıl Etkinleştirilir? Play Protect Kapatma

Google Play Protect Nasıl Etkinleştirilir? Play Protect Kapatma
Google Play Protect Nasıl Etkinleştirilir? Play Protect Kapatma
Her ne kadar tavsiye etmesem de olur da Google Play Protect nasıl kapatılır diye merak edenler varsa onlar için Google Play Protect nasıl devre dışı bırakılır? ya da Google Play Protect nasıl etkinleştirilir? bilmeyenler varsa kısaca konumuz içerisinde anlatmaya çalışacağız.


Google Play Protect Ne İşe Yarar?

Öncelikle bilmeyenler için Google Play Protect bize ne gibi bir fayda sağlıyor? onu öğrenelim. Google Play Protect'i kısaca anlatmak gerekirse, hem uygulamalarınızı hem de cihazınızı düzenli olarak kontrol edip eğer ki bir risk tespit ederse, size hemen bilgi verir. Cihazınıza ve uygulamalarınıza risk ve zararlı şeyler gelmeye çalışırsa hemen haber veriyor.


Bakınız = Google, Play Store Uygulaması İçin Üreticilerden Ücret Talep Edecek


Google Play Protect Nasıl Etkinleştirilir, Play Protect Kapatma

  • Google Play Protect kapatma işlemi yapabilmeniz için ilk olarak mobil cihazınızdan(telefon vb.) 'Play Store' uygulamasına giriyoruz.
  • Ardından açılan ekranın hemen sol üst köşesinde alt alta üç tane çizginin olduğu yere tıklıyoruz.
  • Açılan menüde yer alan 'Play Protect' seçeneğine tıklıyoruz.
  • İşte işlem burada başlıyor. Eğer Play Protect nasıl etkinleştirilir diyorsanız, tek yapmanız gereken açılan sayfada yer alan Play Protect taramasını aç yazan yerin altındaki '' butonuna basmak olacak. Eğer ki Play Protect zaten açık ben Google Play Protect kapatma işlemi yapmak istiyorum diyorsanız, yine aynı yerde çıkan 'Kapat' butonuna basarak işleminizi sonlandırabilirsiniz.
  • Ayrıca işi daha netleştirmek adına şunu da yapabilirsiniz: Açılan menüde Play Protect seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranın hemen sağ üst kısmında dişli ayar simgesi var, işte o simgeye tıklayın. Açılan sayfada 'Uygulamaları Play Protect ile tara' yazan yeri açarak aktif duruma getirebilir ve Play Store dışındaki uygulamalarınızı da taramasını sağlayabilir ya da kapatarak sadece Google Play Store için uygulamalarınızı taramasını sağlayabilirsiniz.


Evet değerli takipçiler ve ziyaretçiler. Sizlere bu konumuzda Google Play Protect nasıl etkinleştirilir ve Google Play Protect kapatma işlemlerinin nasıl yapılacağını kısaca adım adım anlatmaya çalıştık. Kafanıza katılan bir şeyler olursa konumuz altında bizlere yorum olarak sorabilirsiniz.


İlgili Konular

1- Google İlk Sayfada Çıkmak İçin En Doğru 9 SEO Detayı

2- Türkçe Alfabedeki Harfleri Tek Tek Google'a Yazdık!!

3- Google News Kayıt Nasıl Olunur? Google Haberlere Kayıt Olma


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..