Günün Dünya Kupası Maçları 25 Haziran 2018 Pazartesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Haziran 2018 Pazartesi

Günün Dünya Kupası Maçları 25 Haziran 2018 Pazartesi

Günün Dünya Kupası Maçları 25 Haziran 2018 Pazartesi - Kurgu Gücü

Bu gün oynanacak 4 Dünya kupası maçı var. Hepsi de birbirinden çekişmeli geçecek olan maçlar. Kurgu Gücü olarak bu maçları size sunacağız. Dünya kupası ilk maçlarda fazla gol çıkmayan maçlarla başlasa da Belçika'nın 5-2 Tunus'u yenmesi, İngiltere'nin 6-1 Panama yenmesiyle diğer maçların genelinde gol cümbüşü oluşmaya başladı. Günün Maçları hangileri sizlere kısaca izah ederek paylaşacağız.



Günün Dünya Kupası Maçları 25 Haziran 2018 Pazartesi - Kurgu Gücü

Saat : 17:00 da oynanacak iki Dünya Kupası maçı bulunuyor.

Suudi Arabistan-Mısır

Artık Dünya Kupasında bir amacı kalmayın iki ülkenin mücadelesi olacak. Suudi Arabistan Grupta oynadığı iki maçı da kaybederek gruptan 16 turuna yükselme şansı kalmadı. Aynı şekilde Mısır Milli takımı da oynadıkları iki maçı da kaybederek tur atlama şansı alamadılar. Msır'ın kadrosunda yer alan Muhammed Salah söylendiğine göre bu maçta olmayacakmış. Öyle bir açıklamada bulunmuş fakat Salah bunun gerçek olmadığını söylemişti. Fakat ilk 11 de Salah yer almaktadır.


Suudi Arabistan Maç Kadrosu
Günün Dünya Kupası Maçları 25 Haziran 2018 Pazartesi - Kurgu Gücü
Günün Dünya Kupası Maçları 25 Haziran 2018 Pazartesi - Kurgu Gücü



Uruguay-Rusya

İki Ülkede Dünya Kupasında bir üst tura çıkmayı garantiledi fakat hangisinin 1. ya da 2. olacağını bu maç belirleyecek. İlk iki maçlarını da her iki Ülke de kazandı. Şuanda 6'şar puana sahipler tabi averaj ile Rusya 1. sırada yer alıyor. Beraberlik ve Rusya'nı 5 farklı yenilmemesi durumunda Rusya gruptan birinci olarak çıkacaktır.



Rusya Maç Kadrosu
Günün Dünya Kupası Maçları 25 Haziran 2018 Pazartesi - Kurgu Gücü


Uruguay Maç Kadrosu
Günün Dünya Kupası Maçları 25 Haziran 2018 Pazartesi - Kurgu Gücü



Saat : 21:00'da da oynanacak iki Dünya Kupası maçı bulunuyor.


İran-Portekiz

İlk maçında İran, Fas'ı son dakika da atılan golle 1-0 yenmeyi başarmıştı. İkinci maçında ise İspanya'ya yenilmekten kurtulamadılar. Portekiz ise ilk oynadıkları maçta İspanya'yla 3-3 berabere kaldılar. İkinci oynadıkları maçta ise Fas'ı 4. dakikada Cristiano Ronaldo'nun attığı goller 1-0 yenmeyi başarmışlar. İstatistiklere göre İran, Portekiz'i yenmeyi başarırsa gruptan çıkma ihtimalleri var. Portekiz'e ise gruptan çıkmak için beraberlik yetiyor.

İran Muhtemel 11
1 Beiranvand, 3 Safi, 6 Ezatolahi, 8 Pouraliganji, 9 Ebrahimi, 10 Ansarifard, 11 Amiri, 18 Jahanbakhsh, 19 Hosseini, 20 Azmoun, 23 Rezaeian

Portekiz Muhtemel 11
1 Patricio, 21 Soares, 3 Pepe, 6 Jose Fonte, 5 Raphael Guerreiro, 11 Bernardo Silva, 8 Joao Moutinho, 14 William Carvalho, 16 Bruno Fernandes, 7 Cristiano Ronaldo, 17 Gonçalo Guedes



İspanya-Fas

İspanya grupta oynadıkları ilk maçta Portekiz ile 3-3 berabere kaldılar. İkinci maçta ise İran'ı 1-0 lık skorla geçmeyi başardılar. Fas'ın artık gruptan çıkma şansı kalmamıştır.

İspanya Muhtemel 11
1 De Gea, 2 Dani Carvajal, 3 Gerard Pique, 15 Sergio Ramos, 18 Jordi Alba, 10 Thiago Alcantara, 5 Sergio Busquets, 6 Andres Iniesta, 22 Isco, 21 David Silva, 19 Diego Costa

Fas Muhtemel 11
Mohamedi, Dirar, Ahmadi, Benatia, Costa, Hakimi, Belhanda, Boussoufa, Amrabat, Ziyech, Kaabi

Kurgücü.com olarak 25 Haziran 2018 Dünya Kupası maçlarını sizlere sunduk. KurguGücü sitesinin diğer konularına da göz atmayı unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..