Günün Dünya Kupası Maçlar 27 Haziran 2018 | Maç Detayları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Haziran 2018 Çarşamba

Günün Dünya Kupası Maçlar 27 Haziran 2018 | Maç Detayları

Günün Dünya Kupası Maçlar 27 Haziran 2018 | Maç Detayları - Kurgu Gücü

2018 Dünya Kupasında 27 Haziran Çarşamba günü E ve F Grubu maçları oynanacak. Kurgu Gücü olarak bu maçları sizlerle paylaşacağız. Gruplarda birinci ve ikincilerin üst tur bileti alabildiği elemelerde oldukça çekişmeleri maçlar bekliyor bizleri bugün. Bugün saat 17:00 da F Grubu maçları oynanacak. Hemen F Grubunda hangi takımlar var onlara bir bakalım.


F Grubu

Şuanda grubun lideri oynadığı iki maçın 2 sini de kazanan Meksika. İkinci sırada ise 3 puan ile Almanya geliyor. Hemen onu takip eden İsveç'inde 3 puanı bulunuyor. Grubun zayıf halkası görüntüsünde ise Güney Kore var ve onlarında hiç puanı yok. Grupta son maçlar oynanıyor.

Saat 17:00 da Başlayacak Maçlar


Meksika-İsveç

Meksika Grupta her iki maçı da kazandı ve lider durumda. Fakat hala gruptan çıkmayı garantiledi diyemeyiz. Grubun ilk maçında Almanya'yı yenen Meksika, İkinci maçında da Güney Kore'yi 2-1 geçmeyi başarmıştı. İsveç ise 3 puanda bulunuyor ve bu maçı yenmesi halinde bir üst tura yükselme şansları var. İsveç en son oynadığı Almanya maçından Kross'un 90+4 de attığı golle sahadan yenik ayrılmışlardı.


Meksika Muhtemel 11

Guillermo Ochoa, Carlos Salcedo, Hugo Ayala, Hector Moreno, Jesus Gallardo, Hector Herrera, Carlso Vela, Andres Guardado, Jonathan Dos Santos, Hirving Lozano, Raul Jimenez

İsveç Muhtemel 11

Robin Olsen, Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson, Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Marcus Berg, Ola Toivonen



Güney Kore-Almanya

Güney Kore grubun en zayıf halkası olarak kaldı ve bir üst tura çıkma şansları kalmadı. Oynadıkları iki maçın ikisini de kaybettiler. Almanya, grubun ilk maçında Meksika'ya yenilmekten kurtulamadılar. İkinci maçta ise Kross resmen Almanya'yı ipten aldı ve İsveç karşısında maçın uzatma dakikasında attığı frikik golüyle 2-1 galip ayrılmasını sağladı. Bu maçı Almanya'nın kazanması sonucunda, eğer ki İsveç Meksika'yı yenemezse Almanya, Meksika ile tur atlayacak. İsveç Meksika'yı yenerse averajlara bakılacak.



Güney Kore Muhtemel 11

Seung-Gyu, Chul, Yong, Hyun-Soo, Jeong, Jae-Sung, Woo-Young, Shin-Wook, Sung-Yeung, Heung-Min, Hee-Chan


Almanya Muhtemel 11

Manuel Neuer, Kimmich, Hummels, Boateng, Toni Kroos, Plattenhardt, Khedira, Draxler, Werner, Reus, Müller



E Grubu

E Grubunda da durumlar kritik. Brezilya 4 puanla birinci sırada yer alıyor. Onun hemen ardında 4 puanla İsviçre yer alıyor. Onu takip eden 3 puan ile Sırbistan oluyor. Kosta Rika ise puansız 4. sırada yer alıyor.


Saat 21:00 da Başlayacak Maçlar

Sırbistan-Birezilya

Sırbistan ilk maçında Kosta Rika'yı 1-0 yenmeyi başarmıştı. İkinci maçında ise İsviçre karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapatmasına rağmen maçtan 2-1 yenik ayrıldılar. Sırbistan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Brezilya ise ilk maçında İsviçre ile 1-1 berabere kalmıştı. İkinci maçında ise Kosta Rika'yı 90. dakikadan sonra buldukları 2 golle yenmeyi başarmışlardı. Brezilya'ya gruptan çıkmak için beraberlik yetiyor.


Sırbistan Muhtemel 11

Stojkovic, Ivanovic, Milenkovic, Dusco Tosic, Kolarov, Matic, Milivojevic, Milinkovic Savic, Tadic, Ljajic, Mitrovic



Brezilya Muhtemel 11

Alisson, Fagner, Silva, Miranda, Marcelo, Casemiro, Paulinho, Coutinho, Willian, Neymar, Gabriel Jesus

İsviçre-Kosta Rika

İsviçre grupta 4 puana sahip. Oynadıkları ilk maçta Brezilya ile 1-1 berabere kaldılar. İkinci maçta ise Sırbistan karşısında 1-0 geriye düşmelerine rağmen maçı 2-1 kazanmayı başardılar. Sırbistan-Brezilya maçının beraberlikle sonuçlanması durumunda İsviçre berabere kalırsa gruptan çıkacaktır. Fakat Sırbistan maçtan galibiyetle ayrılması durumunda bu maçtan mutlak 3 puan alması gerekiyor. Kosta Rika ise grupta 2 maçta puanla tanışamadı ve gruptan çıkma ihtimali kalmadı.


İsviçre Muhtemel 11

Sommer, Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez, Behrami, Shaqiri, Xhaka, Dzemaili, Zuber, Gavranovic


Kosta Rika Muhtemel 11

Navas, Acosta, Gonzalez, Duarte, Gamboa, Borges, Guzman, Calvo, Ruiz, Venegas, Urena


Kurgücü.com da bugün sizler için günün dünya kupası maçlarını paylaştık. Diğer konularımıza göz atmayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..