BİM'e Aktüel Ürünler Kapsamında Cuma Günü Apple iPhone 6 Geliyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Ağustos 2019 Salı

BİM'e Aktüel Ürünler Kapsamında Cuma Günü Apple iPhone 6 Geliyor


BİM bu cuma yine muhteşem bir ürünle karşınıza çıkıyor. Her hafta çeşitli ürünler sunan BİM, şimdi de daha kaliteli bir ürün olan Apple iPhone 6 yı siz alışveriş severlerin karşısına çıkartıyor. Hemde mükemmel ucuz fiyatıyla sizlere aktüel ürün olarak sunuyor. Peki iPhone 6 BİM stoklarında kaç adeta yer alacak ? Cihazın net sayısı bilinmiyor fakat stoklarla sınırlı olduğunu bilmenizde fayda olacaktır. Peki iPhone 6 ne zaman satışa başlanacak ? iPhone 6, 17 Temmuz 2018 Cuma gününden itibaren BİM mağazalarında satışa çıkacaktır. Apple akıllı telefona 2 Yıl Apple Türkiye garantisi verilmiştir.



Peki BİM'in satışa sunacağı iPhone 6 'nın özellikleri nelerdir ? 32 GB depolama alanına sahip olacak bu model 4.7 inç Retina ekrana sahip olacak şekilde satışa sunulacaktır. Bununla birlikte 1334x750 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan model 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip olarak BİM mağazalarında satılacaktır. 1 GB RAM bulunan ürün Apple A8 işlemciye sahiptir. Ön kamerası 1.2 MP FaceTime olurken arka kamerası ise 8 MP e sahiptir. Bataryası 1,810 mAh olarak sunulacaktır. Ön kamera 720 p video kaydı gerçekleştirirken arka kamera ise 1080p video çekim işlemi yapmaktadır. Hangi renk seçenekleri olacak diye merak edenler için mağazalara göre farklılık gösterilebileceği söylenmektedir. Ayrıca ürün Touch ID parmak izi okuyucusuna sahiptir.



Peki Apple iPhone 6 BİM fiyatını ne kadar olacak ? iPhone diğer teknoloji marketlerine göre 200 TL daha ucuz bir fiyata 1,889 TL ye satılacaktır. Sizlere tavsiyemiz bu ürün için BİM mağazalarına sabahın köründe gitmeniz olacaktır. Çünkü 200 TL birden düşük bir fiyata başka bir yerde bulamayacağınız bu ürün için kuyruk oluşabilir ve hatta BİM mağazaları önünde sabahlayanlar bile olabilir...

İlginizi Çekebilir = Huawei Mate 10 Lite Özellikleri ve 2018 Güncel Fiyatı

Bunun dışında şu bilgiyi de sizlere sunalım; iPhone 6 ile aynı gün içinde satışa sunulacak olan Samsung TA20 hızlı şarj aleti, Türkiye garantisi ile sizlere BİM tarafında 49,90 TL ye satışa çıkacaktır.

1 yorum:

  1. Elif Yıldırım13.08.2018 11:51

    Bu çok iyi iPhone 6 için 200 TL fırsatı kaçmaz bir fırsat ben alırım muhtemelen. BİM iyi şeyler yapmaya devam ediyor

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..