Ata Demirer'in Hedefim Sensin Film Fragmanı Tanıtıma Sunuldu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Ekim 2019 Salı

Ata Demirer'in Hedefim Sensin Film Fragmanı Tanıtıma Sunuldu

Ata Demirer'in Hedefim Sensin Film Fragmanı Tanıtıma Sunuldu - Kurgu Gücü

Ünlü Komedyen Ata Demirer'in başrol oynadığı Hedefim Sensin Fragmanından ilk video görüntüsü tanıtıma sunuldu. Yaz aylarından başında kamera karşısına geçen ünlü komedyen Ata Demirer, ara ara '' Hedefim Sensin '' filminin set arkası görüntülerini paylaşıyordu. En sonunda beklenen tanıtım videosu geldi.



Filmin konusu çiğ köftecilik yaparak geçimini sağlamaya çalışan Zekeriya adından bir adamı konu alıyor. Zekeriya rolünü ise ünlü komedyen Ata Demirer canlandırıyor. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı Hedefim Sensin fragmanı tanıtıma sunuldu. Peki Hedefim Sensin Vizyon Tarihi ne zaman ? diye merak edenler için ise 29 Kasım 2018 tarihinde vizyona gireceğini belirtelim.



BKM imzasına sahip komedi filmi olan Hedefim Sensin filminde Ata Demirer dışında oldukça ünlü oyuncular yer alıyor. İşte sizlere Hedefim Sensin oyuncuları kimler olduğunu söyleyelim. Filmde Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, Selen Öztürk, Ekrem Can, Tarık Ünlüoğu, Salih Kalyon ve İlker Aksum gibi ünlü oyuncularda yer alıyor. Senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı Hedefim Sensin izle filminin yapımcılığını ise Necati Akpınar üstlenmiştir.

Çoğumuz biliyoruz ki bu film de yine beklendiği gibi mükemmel bir olacak. Çünkü Ata Demirer varsa her zaman gülmek garanti gibi bir şeydir. Daha önce Eyvah Eyvah, Eyvah Eyvah 2, Eyvah Eyvah 3, Niyazi Gül Dörtnala, Berlin Kaplanı, Olanlar Oldu gibi daha bir sürü filmde başrol oynayan Ata Demirer, herkesin yüzünü güldürmeyi başardı. Hedefim Sensin teaser videosundan da görüldüğü gibi bu film de izleyeceklere keyifli saatler geçirtecek gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir = Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi

2 yorum:

  1. Güzel bir film olacak gibi duruyor bakalım Ata demirerin bütün filimleri son derece kalıtelı

    YanıtlaSil
  2. Ata Demirer'e bayılıyorum abi adam çok harika. Nerede nasıl komiklik yapacağını biliyor ve insanları gerçekten güldürmeyi başaran nadir adamlardan bir tanesi. Komedi filmleri içinde rol al alan iyi oyunculardan bir tanesi bana göre

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..