Sigaraya Zam Ne Zaman Gelecek, 2019 Sigara Zammı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Ağustos 2019 Cumartesi

Sigaraya Zam Ne Zaman Gelecek, 2019 Sigara Zammı

Sigaraya Zam Ne Zaman Gelecek, 2019 Sigara Zammı - Kurgu Gücü
Sigaraya Zam Ne Zaman Gelecek, 2019 Sigara Zammı
Sigaraya zam ne zaman gelecek sorusu sigara tiryakileri için oldukça önem taşıyorken sigaraya son olarak 1 TL zam gelmişti. Özellikle sosyal medyada son dakika sigara zammı hakkında paylaşımlarda artınca milyonlarca sigara kullanıcısı sigaraya zam gelecek mi diye merak ediyor. Peki sigaraya 3 TL zam mı geldi? Sigaraya zam gelecek mi? Sigaraya zam 2019 senesinde ne kadar olacak? Hangi sigaralara zam geldi? gibi tüm sorularınıza konumuzda yanıt bulabileceksiniz.


Son dakika haberiyle bildiğiniz üzere sigaraya son zam 1 TL olarak getirilmiş ve en ucuz sigara 11 TL olmuştu. Bunun üzerine sigaraya zam gelecek mi sorusu sürekli merak ediliyordu. Merak edilen bu soruya sigaraya zam 2019 senesinde geldi diyerek cevap vereceğiz.. Sigaraya 3 TL zam geldi ve sigara tiryakilerinin cebinden artık 3 TL daha fazla çıkacak.



Yeni sigara fiyatları sosyal medya üzerindeki paylaşımlar sebebi ile oldukça artmaya başladı ve 2019 sigara zammı ne kadar oldu sorusu merak edilmeye başladı. Çünkü cumartesi gününden itibaren sigaraya zam gelecek diye iddia edildi.

İlginizi Çekebilir = Futbol Kurallarında Önemli 8 Değişiklik Resmen Yapıldı

SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ? 2019 SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

Sigaraya Zam Ne Zaman Gelecek, 2019 Sigara Zammı - Kurgu Gücü
Sigaraya Zam Ne Zaman Gelecek, 2019 Sigara Zammı
Sigaraya zam geldi mi? Sigara firmalarının ÖTV artışlarını sigara fiyatlarına yansıtacağı iddia edilirken sigaraya zam gelecek mi diye meraklar iyice arttı. 3 Ağustos 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak sigara fiyatlarını sizler için belirtelim.


2019 SİGARA FİYATLARI

RTHMNS: 14 TL
VİCEROY: 14,5 TL
PLL MALL: 14,5 TL
KNT PRG (BLUE, GREY, WHİTE) 15 TL



KNT D-LONG (BLUE, GREY, WHİTE) 15 TL
KNT SWİTCH: 16 TL
KNT (NANO): 18 TL
TKL 2000: 14 TL
SAMSUN: 14 TL
MLTPE: 14 TL

Yukarıda gördüğünüz sigara fiyatları bu şekildedir ve söylenilene göre 3 Ağustos 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak sigara fiyat listesidir. Son not olarak şunu hatırlatmalıyız ki; Sigarayı bırak hayatı bırakma. Çünkü sigara içmek insanı öldürür. Kapalı alanlarda sigara içmenin cezası vardır.

İlginizi Çekebilir
1- Suriyelilerin Sayısı En Fazla Olan Ülkeler ve İller Hangileri
2- Netflix, BluTV ve Puhu TV Artık RTÜK Denetiminde Olacak
3- Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..