Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Eylül 2019 Pazar

Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2019 filmlerinden biri olan gerilim ve casusluk türlerini işlemiş olan Casus filmi ne zaman vizyona girecek, konusu, oyuncuları kimler, yönetmeni kim? Orijinal adı The Operative olan Casus filmi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında ele aldık..

Yönetmen koltuğunda Yuval Adler'in oturduğu Casus filmi, 13 Eylül 2019 tarihinde vizyona girdi. Film gerilim ve casusuluk türünde konu edinmiştir. Almanya, Fransa ve İsrail ortak yapımı olan filmin başrollerinde Diane Kruger, Martin Freeman, Cas Anvar gibi isimler yer alırken, film tam tamına 1 saat 57 dakika sürmektedir.


Senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan Yuval Adler kaleme alırken, yapımcılığını ise Eitan Mansuri, Anne Carey, Michael Weber, Viola Fügen, Jonathan Doweck ve Jean Labadie birlikte üstlenmiştir. Film IMDb'de ise 5.6 puan almıştır.

The Operative - Casus Filmi Oyuncuları

Rachel rolünü Diane Kruger, Thomas Hirsch rolünü Martin Freeman, Farhad rolünü Cas Anvar, Röska rolünü Werner Daehn, Dan rolünü Liron Levo, Daniel rolünü Rotem Keinan, Owner E-Store rolünü Hadi Khanjanpour ve Stephen rolünü Ohad Knoller canlandırmıştır.

The Operative - Casus Filmi Konusu

Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Film kısaca özetlenecek olursa, bir ajanın casusluk kimliğinin ortaya çıkması sonucunda gelişen olayları konu ediniyor. Rachel, Mossad ajanlarından bir tanesidir. Günlerden bir gün Rachel bir telefon alır ve resmen hayatı dağılır, alt üst olur. Telefonda Rachel'e söylenen şey babasının öldüğüdür. Tabi olay burada çok farklıdır ve babasının öldüğü burada bir şifredir. Bu şifre Rachel'e ajan kimliğinin ortaya çıktığını ifade etmektedir. Tabi artık Rachel'in hayatı tehlikedir. Beraberinde kendi teşkilatı için bile bir risk oluşturmaktadır.


Rachel gerçekten iyi bir casus olduğu için teşkilatı son bir görev daha vermeyi düşünür. Genç kadın Rachel bu görev için İran'a gidecektir. İşte burada takip ettiği bir adam vardır ve Rachel bu adama aşık olmuştur. Artık genç kadın, hem kendini, sevdiği adamı, ülkesini ve hem de masumların hayatını büyük ölçüde etkileyecek karar vermek zorunda kalacaktır.

The Operative - Casus Filmi İncelemesi, Eleştirisi ve Yorumu

Her ne kadar film aksiyon dolu olmasa da bazı sahneleri gerçekten gerilimi yaşatıyor. Zaten casus filmleri genel olarak gerilim dolu geçiyor. İzlenmeyecek bir film değil fakat zamanınız varsa izleyin. 2019 filmleri arasında IMDb'den aldığı 5.6 puan fena bir rakam sayılmaz ama bir filmin gerçekten kaliteli olabilmesi için en az 7 puan alması gerektiği fikrindeyim.

The Operative - Casus Filmi Hakkında Ziyaretçi ve Takipçilere Sorular

1- Filmi İzlemeyi düşünüyor musunuz?
2- Filmi izlemeden önce film hakkında kafanızda nasıl bir sahne oluştu?
3- Filmi izledikten sonra fikriniz ne oldu?
4- Casus Filmleri kategorisine layık bir film mi?
5- Boş vakitte mi yoksa mutlaka izlenmesi gereken bir film mi?

İlginizi Çekebilir
1- Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi
2- Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi 2018: Bilim Kurgu Filmlerin Fantastiği
3- Pasifik Savaşı 2 - Pacific Rim 2 Uprising 2018 Bilim Kurgu Film İzle
4- Dövüş Ustalarının En İyilerinden Biri Olan  jackie Chan'in En İyi 10 Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..