Dünyanın Son Günleri - Los Ultimos Dias Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Nisan 2020 Salı

Dünyanın Son Günleri - Los Ultimos Dias Film İncelemesi

Dünyanın Son Günleri - Los Ultimos Dias Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Dünyanın Son Günleri - Los Ultimos Dias Film İncelemesi
Orijinal adı Los Ultimos Dias diğer adı ise The Last Days olan Dünyanın Son Günleri filmi yine günümüz corona virüs salgını sonrasında izlenme kaydeden salgın filmlerinden bir tanesi konumunda. Peki Dünyanın Son Günleri film konusu nedir, ne zaman vizyona girmiştir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte tüm detaylar konumuzda..


2013 senesinde vizyona giren film, gerilim filmleri ve macera filmleri türünde bizlere sunuluyor. Filmin yönetmen koltuğunda Alex Pastor ile David Pastor birlikte oturmaktadır. 1 saat 40 dakikalık bir süreye sahip olan filmin senaryosunu Alex Pastor, David Pastor birlikte kaleme almıştır. İspanyol yapımı filmin yapımcılığını ise Alberto Marini ile Pedro Uriol birlikte üstlenmiştir.

Dünyanın Son Günleri Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Quim Gutierrez, Jose Coronado, Marta Etura, Leticia Dolera, Ivan Massague, Pere Ventura, Lluis Soler, Farah Hamed ve Lily Morett

Bakınız = Salgın Film İncelemesi: Şok Eden Corona Virüs Filmi

Dünyanın Son Günleri Film Konusu

Filmin konusu aslında günümüzü oldukça çok andırıyor. Tüm gezegeni oldukça gizemli bir salgın etkisi altına alır. Bu salgın açık alanlarda bulunan tüm insanları hemen öldürmektedir. İşte bu nedenle dünyadaki nüfus artık binaların içinden çıkamaz bir duruma girer. Barcelona resmen kaos içine girmişken, Marc ise kaybolan kız arkadaşı olan Julia'yı bulmak adına dışarı hiç çıkmadan bir yolculuk için girer.

Aslında günümüz Corona Virüs salgının benzer senaryosunun işlendiği bir film desek doğru olacaktır. Çünkü insanlar şuan ki gibi evlerinden çıkamıyor.. Dünyanın Son Günleri filmi konusu, oyuncuları, vizyon tarihi, yönetmeni kimdir? gibi detayları konumuzda paylaştık. Sizlerde fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Abigail: Sınırların Ötesinde Film İncelemesi
2- Midway Film Konusu, İncelemesi
3- Unutulmaz Yeşilçam Replikleri: 31 Komik Yeşilçam Repliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..