Greenland Film Oyuncuları, Konusu: Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Haziran 2020 Cuma

Greenland Film Oyuncuları, Konusu: Film İncelemesi

Greenland Film Oyuncuları, Konusu: Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Greenland Film Oyuncuları, Konusu: Film İncelemesi
Çok yakın bir zamanda vizyona girmeye hazırlanan Greenland film izle hakkında birçok şey merak ediliyor. Peki Greenland movie ne zaman vizyona girecek? İşte Greenland film hakkında merak edilen Greenland film konusu ve Greenland film oyuncuları kimler olduğunu sizler için film incelemesi adı altında konumuzda hazırladık..


Merakla beklenen Greenland vizyon tarihi belirtilene göre 31 Temmuz 2020 tarihidir. 2020 filmleri arasında yerini almaya hazırlanan film, gerilim filmleri ve bilim kurgu filmleri türünde olan filmin yönetmen koltuğunda Ric Roman Waugh oturmaktadır. Abd yapımı filmin oyuncu kadrosunda Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Chris Sparling kaleme alırken yapımcılığını ise Basil Iwanyk, Gerard Butler, Sebastien Raybaud ve Alan Siegel birlikte üstlenmiştir.

Film Tavsiyesi = Jennifer Lawrence'lı Kızıl Serçe - Red Sparrow Film İncelemesi

Greenland Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna bakacak olursak, Jeff rolünü Gerard Butler, Allison rolünü Morena Baccarin, Nathan rolünü Roger Dale Floyd, Ralph rolünü David Denman, Debra rolünü Claire Bronson, Lucas rolünü ise Joshua Mikel canlandırmıştır. Beraberinde Andrew Bachelor, Scott Glenn, Gary Weeks, Mike Gassaway ve Scott Poythress gibi isimler de Greenland cast da yer almıştır.

Greenland Film Konusu

Büyük bir felaketten kurtulmak için mücadele eden bir ailesinin hikayesini konu olarak işlemiştir. Dünya oldukça büyük bir tehlike ile burun buruna gelmiştir. Bir gök cismi dünyaya gitgide yaklaşmaktadır ve bu gök cismi dünyanın yok olmasına neden olabilecek düzeydedir. Gök cisminin dünyaya çarpmasına 48 saat vardır ve insanlar bu süre içinde dünyadan kaçmak zorundadır. Hayatta kalmak adına zamana karşı büyük bir mücadele vermek zorunda olan evli bir çift ve oğulları, Grönland'da yer alan bir yeraltı sığınağına gitmeye çalışacaktır.

İlgili Konular
1- Occupation 2018 Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
2- 5. Yolcu - 5th Passenger Film İncelemesi
3- Cem Yılmaz Filmi Karakomik Filmler 2 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..