İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya İle Aşk Yaşıyor! Kendinden 42 Yaş Küçük!! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Haziran 2020 Pazar

İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya İle Aşk Yaşıyor! Kendinden 42 Yaş Küçük!!

İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya İle Aşk Yaşıyor! Kendinden 42 Yaş Küçük!! - Kurgu Gücü
İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya İle Aşk Yaşıyor! Kendinden 42 Yaş Küçük!!
İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya ile aşk yaşıyor. İmparator, kendinden 42 yaş küçük olan Gülçin Karakaya ile Bodrum'da eğlendi. İşte İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya aşkına dair detaylar...


Bildiğiniz üzere başından vurularak büyük bir tehlike atlatan İmparator İbrahim Tatlıses'den uzun bir zamandır bir gündem haberi yoktu. Gündem büyük bir olayla giriş yaptı ve sosyal medya da dahil olmak üzere birçok platformda İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya aşkı konuşulur oldu. Konuşulmasının asıl nedeni ise kendinden tam tamına 42 yaş küçük biri ile aşk yaşıyor olması oldu..

68 yaşında, 7 çocuğu ve 9 tane de torunu olan İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya ile nikah masasına oturacak mı elbette merak ediliyor. Nikah masasına oturursa bu İmparator'un 3. nikahı olacak..

Uzun süre sonra aradığı aşkı bulan İbrahim Tatlıses, aile hayatında sorunları aşarak sonunda yüzü yeni aşkı ile güldü. Bodrum'da yaz aylarının tadını çıkaran İbrahim Tatlıses sevgilisi ile ilk defa kameralar karşısına çıktı.. Uzun süredir aşk yaşayan İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya ikilisinin eğlenceli anları objektiflerden kaçmadı.. Şunu da son olarak belirtelim İbrahim Tatlıses'in genç sevgilisi tam tamına 26 yaşında...

 
İlgili Konular
1- Çatlak Şanzel Doktor Öldürdüm Dedi, Armağan Çağlayan Kahkaha Attı
2- Çiftlik Bank Dolandırıcısı Tosuncuk Affediliyor mu?
3- Quarantine Pillow Challenge Akımı Yayılmaya Devam Ediyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..