Kovid-19 Aşısı Fiyatı Ne Kadar? Koronavirüs Aşısı Fiyatı Belli Oldu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Kasım 2020 Cuma

Kovid-19 Aşısı Fiyatı Ne Kadar? Koronavirüs Aşısı Fiyatı Belli Oldu

Kovid-19 Aşısı Fiyatı Ne Kadar? Koronavirüs Aşısı Fiyatı Belli Oldu
Kovid-19 Aşısı Fiyatı Ne Kadar? Koronavirüs Aşısı Fiyatı Belli Oldu

Son dakika haberine göre, kovid-19 aşısı fiyatı belli oldu. Dünya genelinde salgın olan Corona Virüs, bildiğiniz üzere çok can aldı ve hala da bulaşma riski yüksek bir şekilde yayılmaya devam ederken koronavirüs aşısı fiyatı belli oldu. İş sağlık olunca para pek önemsiz olsa da corona virüs aşısı fiyatı biraz fazla gibi duruyor. Peki koronavirüs aşısı fiyatı ne kadar? İşte detaylar konumuz içerisinde sizlerle.


Bildiğiniz üzere Covid-19 salgını tüm dünyayı etkisi altına almışken, koronavirüs aşısı çalışmaları devam ediyordu. En sonunda bulunan corona virus aşısı doz doz yapılacak. Henüz piyasaya sürülmeyen kovid-19 aşıları, piyasaya sürülmeden önce dünya tarafından en çok merak edilen soru ise Covid-19 aşısı fiyatı ne olacak sorusu oldu. Haber kaynaklarından alınan son dakika haberine göre kovid-19 aşısı fiyatı belli oldu. İşte kovid-19 aşısı fiyatı.


Bakınız = Salgın Film İncelemesi: Şok Eden Corona Virüs Filmi


KORONAVİRÜS AŞISI FİYATI NE KADAR?

Pfizer ve Biontech firmalarının üretmiş olduğu koronavirüs aşısının fiyatları belli olurken Avrupa Birliği ile şirketler arasında tedarik anlaşması imzalandığı belirtilen kaynaklarda %95'ten fazla koruma sağlayan aşı için 300 milyon sipariş edildiği de kaynaklar arasında yer alıyor. Kovid-19 aşısının tek doz fiyatı 15,5 Euro olurken 2 doz şeklinde kullanılacak olan aşının maliyeti uygulama başına yaklaşık 280 TL'ye denk geldiği belirtiliyor.


İlgili Konular

1- Corona Virüsü Nedir, Belirtileri, Tedavisi Nelerdir?

2- Corona Virüs Nedeniyle Evde Kalanlara Vakit Geçirme Yolları

3- Corona Virüsünden Korunmak İçin Yapılması Gereken 14 Madde


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..