Adaylar YKS Sonuçlarını Beklerken KPSS Sonuçları Açıklandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Ağustos 2018 Çarşamba

Adaylar YKS Sonuçlarını Beklerken KPSS Sonuçları Açıklandı

Adaylar YKS Sonuçlarını Beklerken KPSS Sonuçları Açıklandı - Kurgu Gücü

Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinde adaylar #tercihimiaçıkla ve #ykstercihleriniaçıkla tweetleriyle ÖSYM'ye karşı bir sitemde bulunmuşlardı. Fakat bu tweetler pek işe yaramamış gibi görünüyor. Çünkü adaylar YKS sonuçlarını beklerken KPSS sonuçları açıklandı.



YKS sonuçlarının açıklanmasını bekleyen adaylar KPSS sonuçlarının açıklandığını görünce Twitter'da #ösymgöreviniyap tweetiyle ÖSYM'ye bir tepki daha gösterdiler. Bu tweetler şuanda yaklaşık 31 bine kadar çıktı ve hayli yükselmeye devam ediyor. Adayların heyecanlı bekleyişi hala sürüyor. KPSS sonuçlarını bekleyenler için ise sevindirici haber KPSS sonuçları açıklandı denmesiyle geldi. İşte 2018- KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi) ve 2018-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) Sonuçları Açıklandı. Peki KPSS sonuçlarına nereden bakabilirim diye merak ediyorsanız İşte Detaylar;



Sosyal Medyadan Paylaşılan Bir Kaç Tane Tweet

Adaylar YKS Sonuçlarını Beklerken KPSS Sonuçları Açıklandı - Kurgu Gücü
İlginizi Çekebilir = 21 Gün Şartı Kalkıyor | Gençler Sosyal Medya Çalışmalarını Başlattı


YKS sonuçları hala açıklanmamış olsa da KPSS sonuçlarını bekleyenler için sevindirici haber geldi. KPSS sonuçları açıklandı ve bekleyenler sonuçlarını gördü. Kimi sevindi kimi ise istediği sonucu alamayınca üzüldü. 2018- KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi) ve 2018-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) Sonuçları Açıklandı. Sonuçları görmek için tıklayınız.


Adaylar YKS Sonuçlarını Beklerken KPSS Sonuçları Açıklandı - Kurgu Gücü

Her ne kadar YKS sonuçlarını bekleyenler için üzüntü verse de KPSS sonuçları bekleyenler için güzel bir haber oldu. YKS sınavı sonuçlarını bekleyen adaylar için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bazı tweetlerde ÖSYM yanlış tuşa mı bastın da KPSS yi açıkladın diye şeyler de yazmaktadır. Gülünç ama bekleyişin sonlanmasına yetmiyor. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz siz değerli YKS sonuçlarını bekleyen adaylar için dakikası dakikasına sitemizde paylaşacağız. Bizleri takipte kalınız.

1 yorum:

  1. ÖSYM böyle şeyleri sever. YKS ye giren bizler tercih sonuçlarını göremeyen bizler heyecandan meraktan öleceğiz. Sonumuz ne olacak hayatımız bu tercih sonuçlarına bağlı resmen ama hala açıklanmadı

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..