Gerçeğin Peşinde 26 Ekim 2018 Cuma 293. Bölüm Yaşanan Gelişmeler - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Ekim 2018 Cuma

Gerçeğin Peşinde 26 Ekim 2018 Cuma 293. Bölüm Yaşanan Gelişmeler

Gerçeğin Peşinde 26 Ekim 2018 Cuma 293. Bölüm Yaşanan Gelişmeler - Kurgu Gücü

Gerçeğin Peşinde 293. Bölüm izle ile 26 Ekim 2018 cuma günü hafta içi her gün olduğu gibi Serap Paköz'ün sunumuyla TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Peki Gerçeğin Peşinde kaçta başlayacak ?



Gerçeğin Peşinde 293. Bölüm 26 Ekim 2018 cuma günü saat 13:15'te TV8 ekranlarında olacak.. Geçtiğimiz bölümlerde 29 yerinden bıçaklanarak öldürülen Melek Şengönül cinayeti hakkında araştırmaların devam ettiğini biliyoruz. Peki Melek Şengönül'ü kim neden öldürdü ? 2,5 yıldır kayıp olan Mikail Dağdelen nerede ? Osman Beyin, Eşi ve iki kızı nerede ? Osman Beyin eşi kızlarını okuldan hastaneye gideceğiz diye aldı bir daha haber alınamadı..



Kadriye hanımın yıllardır kayıp olan kızı Şafika nerede ? Cinayetlerin yanı sıra kayıp dosyalarıyla da araştırmalar yapan Gerçeğin Peşinde uzman ekibi sayesinde kayıplar bulunuyor ve ailelerine kavuşturuluyor. Gerçeğin Peşinde 24 Ekim 2018 Çarşamba 291. Bölüm Son Durumlar hakkında bilgi almak için konumuzu inceleyebilirsiniz. Bir önceki bölüm olan Gerçeğin Peşinde 292. Bölüm 25 Ekim 2018 Perşembe Full İzle konusu için tıklayarak inceleme fırsatı bulabilirsiniz.

Melek Şengönül cinayetinde gelişmeler konuşuluyor. Melek Şengönül'ün evini vereceği çift hakkında detaylar araştırılıyor. Melek Şengönül'ü ata altınları için mi öldürdüler ? Osman Bey,  eşi ve kızlarının bir an önce bulunmasını istiyor. Çünkü onlara bir şey olmasından çok korkuyor. Peki iki genç Şafika ve Mikail bulunabilecek mi ? Aileleri uzun süredir görmedikleri çocuklarının artık bulunup eve dönmesini istiyor.

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..