Udemy.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Eylül 2019 Cumartesi

Udemy.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Udemy.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Udemy.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
Ücretsiz backlink alma yöntemleri arasında diğer bir site olan Udemy.com'dan SEO backlink alma işlemi nasıl yapılır? Alexa değeri yüksek olan bir siteden backlink almak oldukça önemlidir. Udemy.com'da alexa sıralamasında global olarak 175 sırada yer alıyor. Böyle bir siteden dış backlink almak büyük avantaj sağlayacaktır. Peki Udemy.com'dan backlink nasıl alınır? İşte detaylar..




Sitenizin üst sıralara çıkması adına en önemli SEO çalışmasından bir tanesi de site dışı backlink alma olayıdır. Özellikle bunu alexa sıralaması yüksek olan sitelerden aldığımız zaman büyük avantaj elde etmiş oluruz. Alexa değeri açısında da oldukça iyi bir konumda olan Udemy.com'dan ücretsiz SEO backlink almak iyi bir sonuç almamız için önemlidir. Peki Udemy.com'a nasıl kayıt olunur, nasıl backlink alınır?


Udemy.com Nedir, Ne İşe Yarar?

Politikalar çerçevesi içinde insanların ücretli ya da ücretsiz olarak yazılım, kişisel gelişim hakkında videolar çekip paylaştıkları dünyanın en büyük online eğitim platformudur. Alexa sıralamasında global olarak şuanda 175. sırada yer alan India'da ise 50. sırada yer alan Udemy.com daha da büyümeye devam ediyor.


Udemy.com'a Kayıt Olmak İçin Ne Yapmam Gerekiyor?

  • Her zamanki gibi "https://www.udemy.com/" adresine gidin.
  • Sağ üst kısımda bulunan "Kaydol" seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza çıkan kayıt formunu doldurun.
  • Mailinize gelen onay linkine tıklayıp, kayıt işleminizi tamamlayın.



Udemy.com'dan Backlink Alma

  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta yuvarlak bir şekilde simge var, onun üzerine gelin.
  • Üzerine geldiğinizde altta seçenekler çıkacak. O seçeneklerde marka isminizin ve soyadınızın yazdığı seçeneğe tıklayın.
  • Profil bilgilerinizi girebileceğiniz bir alan çıkacak. İşte orada "Bağlantılar" seçeneğine websitenizin adresini yazın. Sonra en alttan kaydet seçeneğine tıklayıp kaydedin işlem tamam. Bu sayede profil backlink almış olacaksınız.

Bunlar ek olarak orada sitenizin sosyal medya adreslerinizi ekleyin. Hatta sitenize tanıtan bir yazı ile özgeçmiş kısmına bilgi yazın. Artık Udemy.com'dan ücretsiz SEO backlink alma işleminiz tamam. Konu hakkında fikirlerinizi konumuzun altında yorum olarak belirtirseniz seviniriz.

İlginizi Çekebilir
1- About.me'den Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
2- Quup.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
3- Hosting Firmaları İçinde En İyi Hizmet Veren 10 Hosting Firması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..