İkinci Şans 2016 Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Mayıs 2020 Pazar

İkinci Şans 2016 Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Film İncelemesi

İkinci Şans 2016 Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Film İncelemesi - Kurgu Gücü
İkinci Şans 2016 Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Film İncelemesi
Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrol aldığı İkinci Şans filmi belki birçok yerde duyduğunuz fakat izle şansı bulamadığınız bir film olabilir. Bu doğrultuda acaba İkinci Şans konusu nedir? diye merak ediyorsunuzdur. İşte sizler için İkinci Şans 2016 filmi hakkında tüm detayları film incelemesi adı altında hazırladık.

İkinci Şans film vizyon tarihi 17 Kasım 2016 olarak belirtilirken tam tamına 1 saat 39 dakika sürmektedir. Romantik filmler türünün yanı sıra dram filmleri türünü de oldukça güzel işleyen İkinci Şans film izle yönetmen koltuğunda başrolde de yer alan Özcan Deniz oturuyor. Türk filmleri arasında yer alan filmin senaryosunu da yine Özcan Deniz kaleme almıştır. İkinci Şans filmi yapımcılığını ise Şükrü Avşar ile Murat Karaman Özalp üstlenmiştir.

Bakınız = En Çok İzlenen Romantik Aşk Filmleri: Sevgilinizle İzleyebileceğiniz 10 Aşk Filmi

İKİNCİ ŞANS OYUNCULAR

Filmin oyuncu kadrosuna baktığımızda, Cemal rolünü Özcan Deniz, Yasemin rolünü Nurgül Yeşilçay canlandırırken, Mesut Can Tomay, Afra Saraçoğlu, Berrin Arısoy Akhasanoğlu, Fulya Şirin, Anıl Altınöz, Aybike Turan, Duygu Çelebi ve Füsun Erbulak gibi isimler de filmde rol almıştır.

İKİNCİ ŞANS KONUSU

İkinci Şans 2016 Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Film İncelemesi - Kurgu Gücü
İkinci Şans 2016 Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Film İncelemesi
Gurmelik yapan Cemal ile Matematik öğretmeni Yasemin'in yollarının birbirine çıkması sonrasında yaşanan romantik dramı konu alıyor. Güzel bir kadın olan Yasemin, geçmişte yaşamış olduğu evliliğinden oldukça yaralıdır ve hem yaralarını sarmaya çalışıp hem de attığı adımlara dikkat eden bir annedir. Gurmelik yapan Cemal ise sosyal bir yaşam süren fakat bu yaşamdan kurtulmak isteyen gamsız biridir. Her ne kadar zıt kişiliklere sahip olsalar da, ilk tanışmaları kavga ile sonuçlanacak fakat bu durum zamanla hüzünlü bir aşk halini alacaktır. Her ikisinin de geçmişteki yaşantılarına baktıklarında her ikisininde İkinci Şans'a ihtiyaçları oldukları sonucu ortaya çıkacaktır.

İkinci Şans, Özcan Deniz'in oyunculuğunu, yönetmenliğini ve senaryosunu yazdığı romantik ve dram dolu bir filmdir. Tam sevgiliyle izlenebilecek film desek doğru olacaktır. İkinci Şans imdb puanı ise 5.7 olarak belirtilmiştir.

İlgili Konular
1- Yanlış Missy Film İncelemesi: 2020 Romantik Komedi Filmi
2- Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke
3- Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..