Bebek Bakıcısı 2: Katil Kraliçe - The Babysitter: Killer Queen Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Eylül 2020 Çarşamba

Bebek Bakıcısı 2: Katil Kraliçe - The Babysitter: Killer Queen Film İncelemesi

Bebek Bakıcısı 2: Katil Kraliçe - The Babysitter: Killer Queen Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Bebek Bakıcısı 2: Katil Kraliçe - The Babysitter: Killer Queen Film İncelemesi

Bebek Bakıcısı serisi devam filmi olan ve orijinal adı The Babysitter: Killer Queen olan Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe konusu nedir? Bebek Bakıcısı 2 oyuncuları kimlerdir? Bebek Bakıcısı 2 ne zaman vizyona girmiştir? gibi merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında sizler için hazırladık.


Bebek Bakıcısı 2: Katil Kraliçe - The Babysitter: Killer Queen Film İncelemesi

Netflix filmleri ve 2020 filmleri arasında yerini alan Bebek Bakıcısı 2 filmi yaklaşık olarak 1 saat 41 dakikalık bir süreye sahiptir. Hem komedi filmleri hem de korku filmleri türlerini bir arada bulunduran bir film olan Bebek Bakıcısı 2 yönetmen koltuğunda McG oturmaktadır. Abd yapımı film Bebek Bakıcısı filminin devam halkası niteliğindedir. Bebek Bakıcısı 2 oyuncuları arasında Judah Lewis, Emily Alyn Lind, Jenna Ortega ve Bella Thorne gibi isimler yer almaktadır. Senaryosunu McG ile Dan Lagana'nın kaleme aldığı Bebek Bakıcısı 2 filminin yapımcılığını ise McG, Mary Viola ve Zack Schiller birlikte üstlenmiştir.

Bebek Bakıcısı 2 Oyuncuları

Cole karakterini Judah Lewis, Melanie karakterini Emily Alyn Lind, Cole'un sonradan aşık olduğu kız karakterini Jenna Ortega, Max karakterini Robbie Amell, John karakterini Andrew Bachelor, Mom karakterini Leslie Bibb, Sonya karakterini Hana Mae Lee, Allison karakterini Bella Thorne, Dad Mr Johnson karakterini Ken Marino, Melanie's Annoying Dad karakterini Chris Wylde, Diego karakterini Julio Cesar Chavez, Bee yani Bebek Bakıcısı karakterini Samara Weaving, Violet karakterini Amanda Cerny canlandırırken ayrıca filmde Jennifer Foster da rol almıştır.

Tavsiyeler = Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi

Bebek Bakıcısı 2 Konusu

Aslında konusu kısaca şu ki ilk filmin devamı olmasından dolayı, tamamlanamayan şeytan ritüelini 2 sonra tekrar tamamlamaya çalışıyorlar. Kısaca özetleyecek olursak, Cole, bebek bakıcısı Bee'nin şeytani ritüelinden kurtulmasının üzerinden tam tamına 2 yıl geçmiştir. Artık Cole lise öğrencisi olmuş ve yaşadığı olayların etkisinden kurtulmaya çalışıp, okuluna odaklanmaya çalışır. Cole, bir gün Melanie'nin bir yerde oldukça güzel vakit geçirme davetine hayır dememesi sonrasında grupça gemi ile denize açılırlar.. Tabi işler orada hiç beklenmedik bir şekilde karışır. Çünkü Cole'un iki sene önce kurtulduğu düşmanlar ayini tamamlamak için tekrar geri dönmüştür.

Bebek Bakıcısı 2 Film Yorumu

Filmin içinde cinselliğin de ön planda tutulduğu ve ailecek izlenebilecek bir film olmadığını en başında belirtmek isterim. Korku filmleri kategorisinden çok komedi ağırlıklı bir film diyebiliriz. Korku kategorisine girme sebebi muhtemelen bazı sahnelerde ölüm anlarının şiddet içermesi diyebiliriz. Bebek Bakıcısı 2 Türkçe dublaj izle seçeneği ile izleyecekseniz her yerde güzel seslendirme yapılmamıştır, o nedenle de Bebek Bakıcısı 2 altyazı izle seçeneği daha iyi olacaktır. Filme 10 üzerinden puan verecek olsaydım 3 verirdim. O da filmin sonunun güzel bitmesinden olayı.. Genel olarak vasat bir film olduğunu söyleyebilirim. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. İzleyin kararı kendiniz verin.

İlgili Konular
1- Margot Robbie Filmleri: Harley Quinn Tadında Muhteşem Filmler
2- Futbol İle Alakalı Filmler: 11 Futbol Film Önerisi
3- Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..